Skip to content

Voorverkoop

Wil je het Rôggefestival niet missen? Bestel dan nu je tickets! Er zijn verschillende kaarten beschikbaar. Kies welke het beste bij je past en mis niets van het Rôggefestival! Doe je voordeel in de voorverkoop. Alleen als we niet uitverkocht raken in de voorverkoop, zijn er begin augustus aan de kassa nog losse kaarten te koop. Hieronder het prijzenoverzicht; bestel de tickets die jij wilt!

Entreeticket donderdag
€ 12,50

Op donderdagavond genieten van Vrienden van Ameland LIVE, een eilander variant op de bekende optredens in januari. Een beetje terug naar de muzikale omlijsting van het vroegere Rôggefeest. Onder meer bekende Amelander muzikanten als Daniël Metz en totaalband Timmy The Moocher betreden het toneel!

Entreeticket vrijdag
€ 27,50

Aansluitend op het uitgebreide middagprogramma voor heel het gezin, knallen we de vrijdagavond in met verschillende topacts! Een DJ zorgt tussendoor voor de muzikale omlijsting. Inmiddels zijn er twee headliners bekend: wij zijn verheugd om te vertellen dat we Pater Moeskroen hebben vastgelegd en dat coverband Daredevils het Rôggefestival zal afsluiten. Achter de schermen zijn we druk bezig met de verdere invulling van het programma. Daarover zeer binnenkort meer, er zit nog het in en ander in de pijpleiding… Stay tuned!

passe-partout
€ 35,-

Bestel extra voordelig een passe-partout en wees verzekerd van 2 dagen volop gezelligheid!

Bovenstaande prijzen zijn exclusief de service fee.

Plattegrond

Back To Top